Чакаме среща с ГЕРБ в сряда, за да чуем визията

...
 
Чакаме среща с ГЕРБ в сряда, за да чуем визията
Коментари Харесай

ВОЛЯ: кворум - да, дребнотемие - не

  Чакаме среща с ГЕРБ в сряда, с цел да чуем визията им за управническия мандат, изясни Марешки
Депутатите от ВОЛЯ ще обезпечат кворум в Народното събрание, само че ще вземат участие единствено в дебатите, които съгласно тях са значими. Това разгласи водачът на партията и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в предаването „ Лице в лице ” на бТВ. По-рано през днешния ден той разгласи пред публицисти в Народното събрание, че ВОЛЯ напуща Народното събрание, само че не обясни претекстовете. Текат диалози, убеждавам ви - не са леки, сподели Марешки. Тази вечер той изясни, че дефинитивно решение занапред ще се взима.

Информационното пространство, както и обсъжданите тематики в пленарната зала, са се пренаситили с тематики, които не засягат директно благоденствието на българския народ, сподели Веселин Марешки. Затова от партията му желаят да се срещнат с ГЕРБ в сряда, с цел да схванат каква е визията за продължаването на управническия мандат.

Председателят на ВОЛЯ разяснява и обстановката с вероизповеданията и задълженията на Главното мюфтийство, за които първо стана ясно, че ще бъдат опростени, а по-късно – че ще бъдат разсрочени. „ Нова сделка сред Движение за права и свободи и „ Обединени патриоти ”. ГЕРБ просто прави услуга на съдружния си сътрудник – на явния и неявния ”, разяснява Марешки.
   standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР